De Business Club Amelisweerd heeft een primeur in Nederland!

Op woensdag 12 mei starten wij met een pilot voor de 12 holes competitie


De Business Club Amelisweerd competitie wordt dit jaar gespeeld op de woensdagmiddag van 16 mei, 13 juni, 11 juli, 15 augustus en op 11 september de spannende slotdag.

Heeft u een eigen bedrijf of bent u werkzaam bij een bedrijf wat geïnteresseerd is, dan bieden wij u ook de mogelijkheid om met uw bedrijf aan deze competitie deel te nemen.

Het basis lidmaatschap van de Business Club Amelisweerd biedt:
• Deelname aan 5 Business Club Amelisweerd wedstrijden waarbij 
2 relaties / personeelsleden kunnen worden uitgenodigd.
• Deelname aan 2 evenementen (bv. thema-avond, bedrijfsbezoek).
• Eenmaal gebruik maken van de vergaderruimte van het clubhuis.
• Vermelding van de bedrijfsnaam op de website en de narrow casting.
• Optimale netwerkmogelijkheden tijdens en na de wedstrijd.

Voor het lidmaatschap van de Business Club Amelisweerd betalen leden van Golfclub Amelisweerd € 650,- per jaar in plaats van het reguliere tarief van € 975,-. 

Alle tarieven zijn exclusief btw. 


Wilt u contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De Sponsorcommissie 

Paulus Karskens
Simon Jongenelen
Gustavo Barrios Rivas

12 holes artikel

 

Dat de herfst is begonnen dat hebben wij geweten, iedereen is weer terug van vakantie en wat hebben wij een stormachtige start van de slotdag van Business Club Amelisweerd Competitie beleefd. We weten inmiddels al bijna niet meer beter, maar ook de 5e en slotdag van de Business Competitie was weer een volle bak met 45 inschrijvingen, een prachtig aantal ! De wedstrijd vorm was deze keer Texas Scramble.

Jord de Wit van Nijenhuis en Houpst haalt uit, pakt met zijn team 53 punten en de 1e prijs, pakt de Leary op Hole 1, pakt de Longest Drive op Hole 12, maakt tussen door op Hole 10 een Eagle en is met deze prestaties de absolute winnaar.
 
Op de Putting Green stond Gustavo met een zeer geslaagde putting competitie die is gewonnen door Edzard Prent Jr.


Tussendoor genoten alle deelnemers nog van een heerlijke hamburger en een drankje gesponsord door Wel Inspectie en Van der Poel Advies, nogmaals onze dank.

Na de welverdiende borrel met de onmisbare bitterballen, gesponsord door Doffegnies Catering, was het nog lang gezellig, de deelnemers genoten van het Indonesische buffet..

Zoals gebruikelijk worden de prijzen aangeboden door het team dat de wedstrijd daarvoor het minst fortuinlijke is geweest. In dit geval was dat de Hoogravense Apotheken.

• De longest drive bij de dames werd geslagen door Mala van Beveren van Kamta Bedrijfsmakelaardij.
• De neary werd gewonnen door Rob de Meijier van Jumbo Golfwereld en hij versloeg hiermee zijn eigen “Jumbo beat the Pro”.
De bal lag op 1,5 meter van de hole en wij zien Jumbo graag volgend jaar terug om dit weer te organiseren.

De prijzen werden uitgereikt door Margriet van Amerongen van de Hoogravense Apotheken , waarvoor nogmaals onze dank.
De dag einduitslag was als volgt:

• 3e prijs: Intraffic
• 2e prijs: Wel Inspectie, dit wordt een zeer goede gewoonte.
• Trotse winnaar van de dag was zoals eerder vermeld Nijenhuis en Houpst. Nogmaals proficiat!
 

En de winnaars van de overall competitie na 5 wedstrijden zijn:
 
Eerste prijs : Verder Fiscaal Specialisten
• Tweede prijs : Kamta Bedrijfsmakelaardij
• Derde prijs : Prent Assurantiën

Graag bedanken wij als sponsorcommissie jullie langs deze weg voor een fantastisch tweede seizoen van de businesscompetitie B.C.A.
Wij kijken er naar uit volgend jaar weer jullie te mogen verwelkomen bij de competitie van 2018.
Binnenkort komen wij met een nieuw concept en zien dan jullie reacties graag tegemoet.
Nogmaals dank aan alle Business Club Leden die door hun steun en bijdrage onze competitie tot een groot succes hebben gemaakt.

 

Het Algemeen Klassement Business Club Amelisweerd 2017

 

winnarBCA2017

 

IMG 1273IMG 1273IMG 1273IMG 1273IMG 1273IMG 1273

IMG 1256

 

Op woensdag 16 augustus vond de 4e wedstrijd van de BCA competitie plaats; met 13 flights mochten wij ons weer verheugen op een mooie opkomst.

De wedstrijd vorm was deze keer stableford.

Ondanks alle regen van de laatste week scheen het zonnetje afgelopen woensdag weer traditiegetrouw .

Op hole 17 stond Gustavo met zijn assistente Olivia voor u klaar om een Charity Challence Longest Drive aan te bieden met als doel de Stichting Leergeld te ondersteunen.
Door gul te doneren en toe te zeggen hebben jullie een prachtig bedrag van € 350,-bij elkaar gebracht.
Wij vertrouwen erop dat de toezeggingen alsnog contant in het spaarvarken worden gestopt.

Na de welverdiende borrel met de onmisbare bitterballen, gesponsord door Doffegnies catering, was het nog lang gezellig, de deelnemers genoten van de BBQ.

Zoals gebruikelijk worden de prijzen aangeboden door het team dat de wedstrijd daarvoor het minst fortuinlijke is geweest. In dit geval was dat Bank ten Cate & Cie N.V..

• De Longest Drives werden geslagen door de long-hitters van Jord de Wit van Nijenhuis en Houpst Makelaars en Karin Ellens van Jumbo Golf.
• Op de leary werd beslag gelegd door Remko Wyatt van Wel Inspectie
• De neary werd gewonnen door Michiel Vernooij van Bruggink & Van der Velden

Ook werd er nog 1 Eagle geslagen door Pauline Schut op hole 8, een geweldige prestatie.

De prijzen werden uitgereikt door Cédric van Ham van Bank ten Cate & Cie N.V. , waarvoor nogmaals onze dank.
De einduitslag was als volgt:

• 3e prijs: Bank ten Cate & Cie N.V.
• 2e prijs: Wel Inspectie
• Trotse winnaar van de dag was Verder Hoogravense Apotheken. Nogmaals proficiat!

De minst fortuinlijke was het team van Amplixs.

Het wordt nu al reuze spannend want Verder Fiscaal Specialisten staat nog steeds aan kop, op de voet gevolgd door Prent Assurantiën en Kamta Makelaardij.

De laatste wedstrijd is op 13 september en dan wordt er een Texas Scramble gespeeld .Het is dan belangrijk dat alle BCA leden met een team van 3 spelers inschrijven.

Op woensdag 12 juli vond de 3e wedstrijd van de BCA competitie plaats; met 11 flights mochten wij ons weer verheugen op een mooie opkomst.

De wedstrijd vorm was strokeplay. 

Ook nu waren de weergoden ons - ondanks een zeer slecht begin van de dag - weer welgezind, en speelde iedereen de tweede negen zelfs onder een bescheiden zonnetje.
Na de welverdiende borrel met de onmisbare bitterballen, gesponsord door Doffegnies catering, was het nog lang gezellig, de deelnemers genoten van het diner en er werd geanimeerd ‘genetwerkt’. We hebben een filmpje gemaakt voor een impressie van de dag

Zoals gebruikelijk worden de prijzen aangeboden door het team dat de wedstrijd daarvoor het minst fortuinlijke is geweest. In dit geval was dat Fysio Workshop Houten.
• De Longest Drives werden geslagen door de long-hitters van Jumbo Golf en Hoogravense Apoheken.
• Op de leary werd beslag gelegd door Kamta Makelaardij.
• De neary werd geslagen op 1 meter van de pin door Fysio Workshop Houten.
De prijzen werden uitgereikt door Damian Murphy van Fysio Workshop Houten, waarvoor nogmaals onze dank.

De einduitslag was als volgt:
• 3e prijs: Rabobank Private Banking:
• 2e prijs: Kamta Makelaardij;
• Trotse winnaar van de dag was Verder Fiscaal Specialisten. Nogmaals proficiat!

Het wordt nu al reuze spannend want dankzij deze overwinning gaat Verder Fiscaal Specialisten nu aan kop, op de voet gevolgd door Prent Assurantiën en Kamta Makelaardij.

Er volgen nog 2 wedstrijden, dus alles ligt nog open. Doe mee, woensdag 16 augustus a.s., samen met een relatie, met de 4e BCA wedstrijd.
De wedstrijdvorm wordt Stableford.

De laatste wedstrijd is op 13 september en dan wordt er een Texas Scramble gespeeld en is het belangrijk dat alle BCA leden met een team van 3 spelers inschrijven. De uitnodigingen worden z.s.m. toegezonden.

De 1e wedstrijd van de Business Club Amelisweerd competitie, die op woensdag 17 mei plaatsvond, was een echt feestje en wat een zon overgoten dag. Wat een mooie opkomst! Maar liefst 40 deelnemers, BCA-leden met hun relaties, bonden de onderlinge strijd aan. Het werd een competitieve, maar sportieve strijd en na afloop was het erg gezellig op het terras tijdens de borrel, mede dankzij de heerlijke bitterballen, gesponsord door Doffegnies catering en daarna genoten de deelnemers nog een heerlijk diner.

  • De technische prijzen werden beschikbaar gesteld door Golfclub Amelisweerd.
  • De Longest Drives werden geslagen door longhitters Glenn Moestadja van Kamta Makelaardij en Brenda de Grooth van Fysio Workshop Houten.
  • Op De tweary (of leary) werd beslag gelegd door Cedric van Ham van Bank ten Cate
    De meest precieze slag van de dag bleek van Maarten Fluit van Amplixs, die daarmee de Neary pakte.
  • De prachtige prijzen (aanmoedigingsprijs en de top 3 nul) werden op de eerste wedstrijd beschikbaar gesteld en uitgereikt door Frits Hommersom (Hommersom Advocatuur), waarvoor nogmaals onze dank.

    De einduitslag was als volgt:

De 1e wedstrijd van de Business Club Amelisweerd competitie, die op woensdag 17 mei 2017 plaatsvond, was een echt feestje en wat een zon overgoten dag. Wat een mooie opkomst! Maar liefst 40 deelnemers, BCA-leden met hun relaties, bonden de onderlinge strijd aan.

Helaas was er ook een treurig moment aangezien afscheid moest worden genomen van Arjan Paalberg, die na vele jaren trouwe dienst besloot om de sponsorcommissie te verlaten.