De 1e wedstrijd van de Business Club Amelisweerd competitie, die op woensdag 17 mei 2017 plaatsvond, was een echt feestje en wat een zon overgoten dag. Wat een mooie opkomst! Maar liefst 40 deelnemers, BCA-leden met hun relaties, bonden de onderlinge strijd aan.

Helaas was er ook een treurig moment aangezien afscheid moest worden genomen van Arjan Paalberg, die na vele jaren trouwe dienst besloot om de sponsorcommissie te verlaten.

We kunnen rustig stellen dat dankzij Arjan de sponsorcommissie weer nieuw leven werd ingeblazen en dat dankzij zijn onvermoeide inspanningen hij vele nieuwe sponsoren heeft weten te interesseren voor onze club en dat dankzij zijn harde werken er ook vorig jaar een fantastische businesscompetitie van de grond is gekomen.

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar heeft aangetoond dat deze competitie geen eendagsvlieg was en dat er opnieuw zicht is op een fantastische strijd met veel deelnemers.

De sponsorcommissie en Golfclub Amelisweerd zijn Arjan veel dank verschuldigd voor al zijn inspanningen!

afscheid Arjan Paarlberg

 

Op de foto Arjan Paarlberg met commissielid Frits Hommersom die een klein bewijs van waardering overhandigde tijdens de eerste BCA wedstrijd.

Arjan, het ga je goed en we hopen je nog regelmatig op de club te mogen zien!

Sponsorcommissie/BCA Paulus Karskens, Simon jongenelen, Gustavo Barrios, Frits Hommersom