Op woensdag 12 juli vond de 3e wedstrijd van de BCA competitie plaats; met 11 flights mochten wij ons weer verheugen op een mooie opkomst.

De wedstrijd vorm was strokeplay. 

Ook nu waren de weergoden ons - ondanks een zeer slecht begin van de dag - weer welgezind, en speelde iedereen de tweede negen zelfs onder een bescheiden zonnetje.
Na de welverdiende borrel met de onmisbare bitterballen, gesponsord door Doffegnies catering, was het nog lang gezellig, de deelnemers genoten van het diner en er werd geanimeerd ‘genetwerkt’. We hebben een filmpje gemaakt voor een impressie van de dag

Zoals gebruikelijk worden de prijzen aangeboden door het team dat de wedstrijd daarvoor het minst fortuinlijke is geweest. In dit geval was dat Fysio Workshop Houten.
• De Longest Drives werden geslagen door de long-hitters van Jumbo Golf en Hoogravense Apoheken.
• Op de leary werd beslag gelegd door Kamta Makelaardij.
• De neary werd geslagen op 1 meter van de pin door Fysio Workshop Houten.
De prijzen werden uitgereikt door Damian Murphy van Fysio Workshop Houten, waarvoor nogmaals onze dank.

De einduitslag was als volgt:
• 3e prijs: Rabobank Private Banking:
• 2e prijs: Kamta Makelaardij;
• Trotse winnaar van de dag was Verder Fiscaal Specialisten. Nogmaals proficiat!

Het wordt nu al reuze spannend want dankzij deze overwinning gaat Verder Fiscaal Specialisten nu aan kop, op de voet gevolgd door Prent Assurantiën en Kamta Makelaardij.

Er volgen nog 2 wedstrijden, dus alles ligt nog open. Doe mee, woensdag 16 augustus a.s., samen met een relatie, met de 4e BCA wedstrijd.
De wedstrijdvorm wordt Stableford.

De laatste wedstrijd is op 13 september en dan wordt er een Texas Scramble gespeeld en is het belangrijk dat alle BCA leden met een team van 3 spelers inschrijven. De uitnodigingen worden z.s.m. toegezonden.