Birdie Circle

birdie circleAls lid van onze golfvereniging kun je vanaf 1 januari 2021 onbeperkt met 50% korting op de standaard greenfee op verschillende banen spelen. De banen die meedoen zijn Golfpark De Haenen, Prise d'eau, Best Golf en Golf de Gulbergen.

Boekingsregels:

  • Reservering met de Birdie Circle pas is mogelijk binnen de termijn van 14 dagen.
  • Reserveren alleen telefonisch en onder vermelding van “Birdie Circle”.
  • Buiten termijn 14 dagen (langer tevoren): volledig greenfeetarief.
  • Indien de Birdie Circle pas bij aanmelden niet getoond kan worden; volledig greenfeetarief.
    (Op deze regel worden geen uitzonderingen gemaakt.)
  • Bij verlies Birdie Circle pas wordt €10,00 administratiekosten in rekening gebracht.
  • Birdie Circle pas alleen geldig i.c.m. NGF / ledenpas of geldig ID.
  • Birdie Circle pas komt toe aan alle leden met onbeperkt speelrecht op de grote baan van Amelisweerd, dus ook jeugd, studenten en jong-volwassenen

Golfbanen hebben ieder voor zich de vrijheid om zelf de teesheet te vullen op basis van beschikbaarheid. Dit kan resulteren in een (tijdelijke) boekingsrestrictie op bepaalde uren of dagen, opgelegd door de golfbaan.

Aan beschikbaarheid zichtbaar via internet, kunnen in geen geval rechten worden ontleend.


SGNL

Amelisweerd is aangesloten bij SGNL (Samenwerkende Golfclubs Nederland).

Naast de Birdie Circle samenwerking, heeft Amelisweerd ook een partnerschap met maar liefst 15 andere golfbanen, waarbij leden van Amelisweerd tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen spelen.

Deze banen zijn Golfclub Roxenisse, De Kroonprins Vianen, Leeuwarder Golfclub de Groene ster, Golf en Country Club Winterswijk, Golfclub Martensplek, Golfcentrum de Hoge Dijk, Golfbaan Sluispolder, Efteling Golfpark, Golfbaan Bleijenbeek, Golfbaan Welderen, Golfclub Brunssummerheide, Golf Event Center Flevogolf, Heemskerkse Golfclub, Golfpark Wilnis en Golf de Gulbergen.

Op deze banen kunnen onze leden voor slechts €40,00 18 holes golf spelen, zowel doordeweeks, als in het weekend. Met uitzondering van Welderen en Bleijenbeek, daar speel je voor €44,40, incl. één consumptie.

Voor meer informatie kijk op: www.sgnl.co.nl

Schrijf u in voor de Amelisweerd nieuwsbrief.