• horeca_amelisweerd_1.jpg
  • horeca_amelisweerd_2.jpg
  • horeca_amelisweerd_3.jpg

Golf Pub & Diningroom Amelisweerd is ‘the unusual usual’. Een hide-away net buiten de stad op de mooie golfbaan Amelisweerd, waar je gezien mag worden.

Per 6 november 2021 is het terras tot nadere orde gesloten. Tussen de 9e en 10e hole serveren wij vanuit de deuropening weer Coffee To Go & More voor in de baan.
Het restaurant is en blijft bereikbaar via de hal en het clubhuis.

Per 1 november zijn de openingstijden, zoals gebruikelijk weer aangepast naar;
- maandag t/m vrijdag van 09:00 - 21:00 uur. (laatste rondje om 20:45 uur)
- zaterdag & zondag van 09:00 - 19:00 uur. (laatste rondje om 18:45 uur)

Keuken geopend van 12:00 uur tot 16:00 uur, bittergarnituur tot 20:00 uur.
Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.

Voor groepsreserveringen vanaf 10 personen, stellen wij graag, in overleg,  de keuken ook na 16.00 uur open. Neemt u hiervoor contact op met 06-54781207 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder de nieuwe corona regels die per 6 november 2021 in zijn gegaan en welke wij hanteren;

  • De horeca binnen is uitsluitend te bezoeken met een geldig corona toegangsbewijs. Entree is alleen mogelijk via de hal van het clubhuis.
  • Meldt u zich bij een horecamedewerker met uw corona bewijs en ID (App of papieren bewijs.) Wij accepteren ook de door G.C. Amelisweerd uitgegeven dag-of week polsbandjes (festivalbandjes), daar u immers ook door hen bent geconroleerd in de hal/entree van het clubhuis
  • Wilt u dit niet doen, waarvoor begrip, dan kunnen wij u helaas niet binnenlaten. De toiletten en de receptie zijn ook buitenom te bereiken.
  • Last but not least! Het zijn door de overheid opgelegde regels, waaraan wij ons moeten houden. Graag uw medewerking, meer is niet nodig, waarvoor dank!

 

Klik hier voor de Borrelkaart

Klik hier voor de Winterkaart


Graag tot ziens!

Michiel en Wendy Doffegnies met medewerk(st)ers verwelkomen u graag.