baanstatusVanaf 1 november t/m 31 maart gaat het 'winterregime' in. Voor de bespeelbaarheid van de baan bestaan 4 mogelijkheden:

Status 0

De baan is open voor spelers en trolleys zijn voor iedereen toegestaan

Status 1

De baan is alleen bespeelbaar voor spelers met een draagtas of met een trolley met hedgehog (winter)banden. Trolleys met reguliere banden zijn niet toegestaan.

Status 2

De baan is alleen bespeelbaar voor spelers met een draagtas. Geen enkele trolley is toegestaan.

Status 3

De baan is gesloten


Het in werking treden van een status wordt bij de receptie en op de homepage van onze website www.amelisweerd.nl bekend gemaakt. Indien op de website '08.30 uur' als vermelding bij de baanstatus staat, is dit de actuele baanstatus van die dag.

Een ontheffing kan worden aangevraagd via het secretariaat en is bedoeld voor diegenen die geen tas (ook geen lichtgewicht tas met een paar stokken) kunnen dragen. Wij maken u er graag op attent dat hoe meer ontheffingen er uitgegeven zijn, hoe vaker het voor komt dat status 2 (geen trolleys in de baan) wordt bepaald. Indien u dus met een licht draagtasje met een paar stokken nog wel in staat bent te golfen, verzoeken wij u geen gebruik te maken van de mogelijkheid ontheffing aan te vragen.

Vanaf 1 november kan er overgegaan worden tot het plaatsen van wintertee-boxen teneinde de reguliere tee-boxen te sparen.