Laat fysieke problemen uw golfplezier niet in de weg staan! Wij adviseren leden van Amelisweerd graag. Op verschillende manieren kunnen wij u helpen.

Fysiotherapie:
Bij FysioWorkshop Houten hebben wij fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in klachten bij golfers. Heeft u een klacht die ontstaan is bij golf of belemmert iets in uw lichaam bij het golfen? De ervaren golffysiotherapeut van FysioWorkshop kan u hierin bijstaan.
Onze fysiotherapeutische behandelwijze is gebaseerd op een actieve aanpak. Er wordt gewerkt vanuit 3 pijlers: adequate diagnostiek, lokale hands-on fysiotherapie en indien nodig oefentherapie. Na het opstellen van een persoonsgebonden behandelplan gaan wij aan de slag.

Golffitness training:
Er bestaat een nauwe samenwerking tussen de golf pro’s van Amelisweerd en de golffysiotherapeuten van FysioWorkshop. Er zijn verschillende mogelijkheden voor training, bijvoorbeeld om gedurende het jaar golfles pakketten af te nemen inclusief fysieke trainingen. Meer informatie hierover vind u bij de golfschool.
Ook kunt u op locatie van FysioWorkshop in Houten een op maat gemaakt golftrainings-programma volgen. De mogelijkheden vindt u op onze website.
Onze werkwijze voor golf training:
We werken volgens de Titleist Performance Institute guide lines (TPI). Dit is een voor golf specifiek gerichte aanpak met als uitgangspunt een Fysieke Screening. Met deze screening zijn wij in staat fysieke beperkingen aan het licht te brengen die mogelijk een hinder kunnen zijn voor een goede golfswing. Vervolgens is er een reeks van oefeningen bedacht door zowel Titleist als ons zelf om uw golfswing een sterker fundament te geven. Om meer te weten te komen over deze aanpak lees de informatie via deze link: www.mytpi.com

Damian Murphy Fysioworkshop