Na de huldiging van Joost en een welverdiend Italiaans ijsje keerden we rond 17.30 uur weer huiswaarts. Al met al was het een zeer succesvolle excursie die zeker volgend jaar voor herhaling vatbaar is.

jeugdopen jeugd2 jeugd3

Open (jeugd)golfdag Amelisweerd

Afgelopen zondag konden alle jeugdleden een vriendje of vriendinnetje uitnodigen om mee te doen aan de groepsles en de baantraining. Het weer was opnieuw prachtig en maar liefst 33 kinderen werden meegenomen door onze eigen jeugdleden. De pro’s hadden een speciaal programma samengesteld en het enthousiasme was groot, zowel bij de ouders als bij de kids. Een dag later meldden de eerste twee nieuwe aspirant jeugdleden zich al aan.

Theorie-examen

Voor jeugdleden die het mondeling examen willen afleggen om te kunnen gaan spelen voor een handicap geldt dat zij dit in eerste instantie moeten aangeven bij hun golfpro. Indien de pro vindt dat het betreffende jeugdlid er klaar voor is, dan kan per mail worden verzocht om een examen. Examens worden afgenomen voor Emmigje Hartman, maar het is niet de bedoeling dat zij rechtstreeks wordt benaderd voor het examen. De planning loopt via de jeugdcommissie.

Competitie

Met het oog op de samenstelling van de jeugdcompetitieteams voor 2017 worden de jeugdleden verzocht zich nu al aan te melden door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is de bedoeling dat er net als afgelopen jaar ook in 2017 vier teams gaan deelnemen. Voorafgaand aan het begin van de competitie, die in juni van start gaat, zullen alle teams twee speciale competitietrainingen krijgen.