• lidmaatschap-header-1.jpg
 • lidmaatschap-header-2.jpg
 • lidmaatschap-header-3.jpg

 

Voor het Full Membership, het Jong Volwassenen lidmaatschap en het Junior lidmaatschap geldt een ledenstop voor 2022.  Voor het jaar 2023 komen de inschrijffomulieren voor deze lidmaatschappen op 1 september 2022. online.


Full-member lidmaatschap

Bij een full-member lidmaatschap is inbegrepen:

 • onbeperkt gebruik van de 18 holes baan
 • onbeperkt gebruik van de Par 3 baan
 • onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten
 • 50% korting op driving range ballen
 • deelname aan clubwedstrijden naar keuze
 • Digitale NGF Pas en Handicap registratie


Jong volwassen lidmaatschap

Ben je tussen 28 jaar en 34 jaar en golf je graag? Speciaal voor jou hebben we het jong volwassen lidmaatschap. Dit lidmaatschap werkt gefaseerd toe naar het volledig lidmaatschap waardoor je voor een gunstig tarief onbeperkt kunt spelen. In het aanmeldingsformulier lees je meer over de opbouw van de tarieven.

 

Met je Full Member lidmaatschap of Jong Volwassenen lidmaatschap heb je ook recht op deze leuke extra's:

Birdie Circle pas 
Met je Birdie Circle pas ontvang je maar liefst 50% korting op de standaard greenfee bij aangesloten partner golfbanen, Golfpark De Haenen, Prise d'eau, Best Golf, Golfcentrum de Batouwe en Golf de Gulbergen. De Birdie Circle is een initiatief van samenwerkende golfbanen en kan van vorm of inhoud wijzigen.

Samenwerkende Golfbanen Nederland (SGNL)
Naast de Birdie Circle samenwerking, heeft Amelisweerd ook een partnerschap met maar liefst 15 andere golfbanen, waarbij leden van Amelisweerd tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen spelen.

Deze banen zijn Golfclub Roxenisse, De Kroonprins Vianen, Leeuwarder Golfclub de Groene ster, Golf en Country Club Winterswijk, Golfclub Martensplek, Golfcentrum de Hoge Dijk, Golfbaan Sluispolder, Efteling Golfpark, Golfbaan Bleijenbeek, Golfbaan Welderen, Golfclub Brunssummerheide, Golf Event Center Flevogolf, Heemskerkse Golfclub, Golfpark Wilnis en Golf de Gulbergen.

Op deze banen kunnen onze leden voor slechts €40,00 18 holes golf spelen. Met uitzondering van Welderen en Bleijenbeek, daar speel je voor €44,40, incl. één consumptie.


Juniorlidmaatschap

Juniorleden (19-27 jaar) krijgen korting op hun lidmaatschap en hebben, net als de jeugdleden, onbeperkt speelrecht.

 

Ook onze Jeugd- en Juniorleden kunnen gebruik maken van deze leuke extra's:
Birdie Circle pas, waarmee je 50% korting ontvangt op de reguliere greenfee op de aangesloten banen.
SGNL samenwerking, waarmee je op maar liefst 15 banen voor slechts €40,00/€44,40 18 holes speelt!
* mits in het bezit van minimaal handicap 54.

Meer informatie hierover vind je onder het Full-Member lidmaatschap / Jong Volwassenen lidmaatschap.


Jeugdlidmaatschap

Jeugdleden spelen tegen een gereduceerd tarief bij Amelisweerd. Er zijn 3 lidmaatschapsvormen met verschillende lespakketten Light, Basis en Sport, op het aanmeldingsformulier leest u meer over de inhoud van de lespakketten. 

Daarnaast is er voor de jeugdleden beperkte introductie mogelijk, namelijk maximaal 10 introducés per jaar indien het jeugdlid ten minste baanpermissie heeft. Introducés dienen minimaal in het bezit te zijn van een handicap 54 en dienen altijd samen te spelen met het lid dat introduceert (dit lid is mede verantwoordelijk voor het gedrag van zijn of haar introducé).

Aanmeldingsformulier jeugdlid (8 t/m 18 jaar)


Par3 lid bij Golfclub Amelisweerd

Bij een Par3 lidmaatschap is inbegrepen:

 • onbeperkt gebruik van de Par 3 baan
 • onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten
 • 50% korting op driving range ballen
 • deelname aan clubwedstrijden op de Par 3 baan
 • Digitale NGF Pas en Handicap registratie
 • 4 vouchers voor 9 holes op de grote baan


Sinds 2015 is onze 9 holes Par 3 baan qualifying en kunt u hier dus ook uw handicap verbeteren! Bij het lidmaatschap van de Par 3 baan komt gelijk een lidmaatschap van de vereniging en NGF registratie, zodat u aan wedstrijden en evenementen op de Par 3 baan deel kunt nemen en bij het vereningsleven betrokken bent. Om lid te kunnen worden van de Par 3 baan, vragen wij minimaal baanpermissie.

Met deze jaarkaart bent u dus lid van de Golfclub Amelisweerd en ontvangt u ook uw digitale NGF pas. U heeft per kalenderjaar de gelegenheid de jaarkaart op te zeggen voor 1 oktober. Want misschien wilt u dan wel lid worden van de grote baan!

Geinteresseerd? Dan zien we uw aanmeldingsformulier graag verschijnen!


Aanmeldingsformulier Par3 lidmaatschap


Par 3 Plus Lidmaatschap

Het Par 3 Plus lidmaatschap bestaat uit het Par 3 lidmaatschap met als extra 16 keer 9 holes op de grote baan.

Bij het lidmaatschap van de Par 3 baan komt gelijk een lidmaatschap van de vereniging en NGF registratie, zodat u aan wedstrijden en evenementen op de Par 3 baan deel kunt nemen en bij het vereningsleven betrokken bent.

Aanmeldingsformulier Par3 plus lidmaatschap


Driving Range Abonnement

Met dit abonnement krijg je 50% korting op je driving range ballen, is je NGF registratie geregeld en kun je een paar keer de Par 3 én de grote baan spelen. Niets staat je meer in de weg om veel te trainen en je lessen in de praktijk te brengen.


Aanmeldingsformulier Driving Range Abonnement 


Geregistreerd lid voor 49,95 euro

Tevens is het mogelijk om een geregistreerd lidmaatschap aan te gaan voor € 49,95 per kalenderjaar. U ontvangt het NGF pasje en wij houden uw handicap bij, daarnaast ontvangt u 2x per jaar het Glossy magazine van de NGF en u maakt gebruik van een collectieve WA-verzekering tijdens het golfen.

Als geregistreerd lid ontvangt u eenmalig een voucher waarmee u tegen introductie tarief op de 18 holes baan kunt spelen.

 

Aanmeldingsformulier geregistreerd lidmaatschap 

 


Opzeggen lidmaatschap

Graag maken wij u er op attent dat, mocht u uw lidmaatschap willen beëindigen, wij uw opzegging voor 1 oktober schriftelijk ontvangen moeten hebben. Dat kan per email of per brief aan het secretariaat van Amelisweerd (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Opzeggingen die wij na 1 oktober ontvangen kunnen wij helaas niet meer accepteren. Meer informatie over de opzegtermijn vindt u terug in de statuten van de UGA (art 9).