Verbinden en verbeteren

 

Er zijn rond de 55 jeugdleden op Amelisweerd die op de vrijdagen en/of zondagen in het voor- en najaar op met elkaar trainen. 

Amelisweerd komt met haar drie verschillende soorten jeugdlidmaatschappen tegemoet aan een bestaande behoefte van de jeugdleden, namelijk enerzijds de behoefte van (oudere) jeugdleden om lid te zijn/blijven zonder deel te nemen aan groepslessen en anderzijds de behoefte van sommige jeugdleden om meer groepslessen te kunnen volgen. Los van deze specifieke behoeften wil de jeugdcommissie de bestaande jeugdleden graag meer waar bieden voor hun geld en het ‘clubgevoel’ vergroten. Dat betekent concreet meer groepslessen, meer groepsactiviteiten en meer mogelijkheden om deel te nemen aan (club)wedstrijden.

 

Nieuw is NGF Stap 1 – leren golfen – Baanpermissie           € 280,00 per jaar  (Half jaar €140,00)

Dit pakket is voor jeugd die start met golfen, met als doel het behalen van baanpermissie.

Het pakket bestaat uit 2 reeksen van 10 lessen van 1,5 uur verdeeld over het jaar.

Op deze manier kunnen kinderen op een laagdrempelige manier in 10 lessen kennis maken met de golfsport. Vinden ze het leuk? Plakken ze er nog 10 lessen aan vast. Er kan alleen aan het begin van een reeks gestart worden, waardoor ze in een vast groepje kennis maken met golf. Er zitten minimaal 6 kinderen in een groepje.

Inclusief:

 • Rondjes Par3 tijdens de lessen onder begeleiding van de jeugdbegeleiders
 • Ballen tijdens de lessen

 • 40 gratis driving range ballen, per keer dat je zelf komt oefenen

 • Greenfee grote baan of Par3 baan 1 a 2 keer per jaar voor wedstrijdjes georganiseerd door de jeugdcommissie

 
NGF Stap 2 en NGF Stap 3 – Naar handicap 54 – 36             € 325,00 per jaar

Dit pakket komt het meest overeen met het voormalige Jeugd Basis pakket.

Het pakket bestaat uit een reeks van 20 lessen van 1,5 uur verdeeld over het gehele jaar. Deze stappen werken toe naar het behalen van handicap 54 of lager.

Inclusief:

 • Speelrecht Par3 baan
 • Ballen tijdens de lessen
 • 40 gratis driving range ballen, per keer dat je zelf komt oefenen.
 • Greenfee grote baan of Par3 baan 1 a 2 keer per jaar voor wedstrijdjes georganiseerd door de jeugdcommissie.

De par3 baan is bij uitstek geschikt om ook buiten de lessen en activiteiten om zelf te kunnen oefenen.

*Vanaf handicap 54 is het ook mogelijk dit pakket te kiezen met speelrecht grote baan,de kosten bedragen dan €425,00 per jaar.

 
NGF Stap 4 naar handicap 28 en verder                                  €425,00 per jaar

Het pakket bestaat uit een reeks van 20 lessen van 1,5 uur verdeeld over het gehele jaar en is voor kinderen met een handicap 36 of lager.

Inclusief:

 • Speelrecht Grote Baan incl. Par3 baan
 • Ballen tijdens de lessen
 • 40 gratis driving range ballen, per keer dat je zelf komt oefenen.

*Dit pakket is incl. speelrecht grote baan. Het is ook mogelijk dit pakket te kiezen met alleen speelrecht Par3 baan. De kosten bedragen dan €325,00.

 

Jeugdlidmaatschap speelrecht grote baan (incl. Par3 baan)    € 325,00 per jaar

Speelrecht grote baan, zonder lessen of activiteiten van de jeugdcommissie. Dit pakket is puur speelrecht voor jeugd die bijvoorbeeld privélessen volgt.

Aanmeldingsformulier jeugd

 • Jeugdleden van Amelisweerd zijn verenigingsleden van 8 t/m 18 jaar. Voor hen worden speciale activiteiten, o.a. groepslessen en wedstrijden georganiseerd. Zij mogen altijd spelen, daarnaast is er voor de jeugdleden beperkte introductie mogelijk, namelijk maximaal 10 introducés per jaar indien het jeugdlid minimaal baanpermissie heeft. Introducés dienen minimaal in het bezit te zijn van een handicap 54 en dienen altijd samen te spelen met het lid dat introduceert (dit lid is mede verantwoordelijk voor het gedrag van zijn of haar introducé).
 • Je betaalt jaarlijks een bedrag aan speelrecht en verenigingscontributie. De verenigingscontributie is inclusief NGF-bijdrage (GOLF.NL Magazine)

 

Als je vragen hebt over een lidmaatschap, neem gerust contact met ons op via receptieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-2546648.

Tot ziens op de Utrechtse Golfclub Amelisweerd!