Stippenkorting Under Armour wintercollectie

Profiteer nu van korting tot 20% op de Under Armour wintercollectie (jassen, truien, mutsen etc). De kleur van de stippen geeft de korting op de kleding aan.

UA Winter Cart Mitts

      under armour

 

Leegverkoop lustrumkleding

Met een gezellig lustrumjaar achter de rug, zijn er nog enkele stuks lustrumkleding in de leegverkoop:

Footjoy heren- of damestrui van € 75,- voor € 57,50
Nike heren- of damespolo van € 35,- voor € 25,-

In de winter krijgt de baan regelmatig baanstatus 1. De baan is dan alleen bespeelbaar voor spelers met een draagtas of met een trolley met hedgehog (winter)banden. U kunt een trolley met Hedgehog (egeltje in het Engels) -banden voor € 5,- huren bij de receptie. Of deze banden tijdelijk om uw eigen velgen monteren.

 

hedghog banden

Vanaf 1 januari gaan onze pro's Mette Hageman, Peter Cantrell, Egbert Nieboer en Edward de Jong verder onder de naam Golf Academy Amelisweerd. De eerste zichtbare stap is dat er samengewerkt gaat worden met een nieuwe systeem voor de online lesagenda. De overstap vindt 2 januari plaats. Het nieuwe online les agenda systeem is gebruiksvriendelijk voor u als klant, voor de professionals en voor de receptie van Amelisweerd ter ondersteuning van de professionals. Daarnaast biedt deze agenda de mogelijkheid om lessen in te boeken met hun club-login.

 

Tijdens de feestdagen hanteren wij afwijkende openingstijden:

5 december, receptie tot 14.00 uur geopend - driving range tot 15.00 uur geopend

24 december, tot 14.00 uur geopend

25 december, hele dag gesloten

26 december, tot 14.00 uur geopend

31 december, tot 14.00 uur geopend

1 januari, hele dag gesloten

De al 2 jaar succesvolle nieuwe ledenactie krijgt ook voor de nieuwe leden voor 2018 vervolg. Als u lid wordt voor 1 april, dan krijgt u bij uw lidmaatschap een gratis cadeaubon van € 200,- voor de Jumbo Golfstore in Bunnik.

Voor leden die nieuwe leden aanbrengen wordt de bon gedeeld tussen het nieuwe lid en het lid die iemand aanbrengt (geeft u dit wel goed aan bij aanmelding!)

We hebben weer plaats voor nieuwe leden. Meer informatie over het lidmaatschap vindt u hier

Jumbo Cadeaubon bijgewerkt

Winterse taferelen op Amelisweerd. Met de Domtoren in zicht....

winter domtoren

De Nederlandse golfbanen hebben in 2016 met de overheid en diverse branche organisaties de afspraak gemaakt om het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen (pesticiden) terug te dringen.

Ook op Amelisweerd wordt er naar gestreefd om steeds minder of geen gebruik te maken van gewasbeschermingsmiddelen om onze flora en fauna te beschermen.

Een van de gevolgen van het minimale gebruik van gewasbeschermingsmiddelen kan zijn dat de greens vatbaarder worden voor ziektes.

Helaas is dat momenteel op de green van hole 4 het geval. Om het herstel te bespoedigen, staat deze hole voorlopig op de wintergreen, zodat we in het voorjaar met een gezonde green kunnen starten.

Bedankt voor uw begrip.

 

 greendeal

U heeft op 29 november de jaarfactuur voor 2018 per email ontvangen. Mocht u de rekening niet ontvangen hebben is het mogelijk in uw spam-box terecht gekomen. Enkele leden ontvangen de jaarfactuur per post, omdat het email adres niet correct was of niet bekend. Houdt u er rekening mee dat de factuur betaald moet worden op ons nieuwe rekeningnummer NL 66 RABO 0315 5608 19 tnv Golfbaan Amelisweerd te Utrecht? Dat rekeningnummer vindt u ook terug op uw factuur.

Wij danken u alvast voor een spoedige betaling.

Schrijf u in voor de Amelisweerd nieuwsbrief.