Ter vervanging van onze huidige hoofdgreenkeeper zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdgreenkeeper die verantwoordelijk is voor het onderhoud van onze golfbaan, de aansturing van het greenkeepers team en de beschikbare budgetten.

Jij bent bewust bezig met duurzaam golfbaanonderhoud. Je bent enthousiast, gedreven en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit van het onderhoud van onze golfbaan. Het onderhoud van onze baan voeren wij in eigen beheer uit.  Je hebt een cruciale rol bij de uitvoering, begeleiding, advisering en controle van de werkzaamheden op de baan, waarbij je planmatig te werk gaat. Je communiceert uitstekend met de manager, de baan commissie en de leden.

Wij bieden

· een marktconform salaris· goede arbeidsvoorwaarden· een hele mooie werkplek, centraal in het land

Wij vragen

· afgeronde opleiding als Hoofdgreenkeeper· minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Hoofdgreenkeeper· kan budgetten en onderhoudsplanningen opstellen en er op sturen· goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden· flexibele instelling ten aanzien van je werktijden, ook in het weekend· proactief· affiniteit met (maai)machines· kennis van Microsoft Office (Outlook, Word, Excel) en is gewend te werken met een beheerssysteem (vb EMS)· oog voor kleine kwaliteit (schoon en heel)· hands-on mentaliteit· minimaal rijbewijs B· woonachtig in de omgeving Utrecht

Je kunt reageren op deze vacature per email aan Jacintha Verkerk, Golfbaan Manager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dinsdag 17 september is de derde fase van de aanleg van de beregeninginstallatie begonnen. Daarmee is de laatste fase ingeluid. Vanaf dinsdag worden nieuwe hoofdleidingen getrokken, waarbij gestreefd wordt naar 300 meter nieuwe hoofdleiding per dag. En we hebben ruim 7 km nieuwe hoofdleiding nodig. Deze werkzaamheden zullen dan ook 4-6 weken duren, afhankelijk van weersomstandigheden en voorspoed.

In verband met de veiligheid van de medewerkers van onze onderaannemer Bas van Oosterhout, die op en langs de fairways aan het werk zullen zijn, sluiten we dagelijks één en incidenteel twee holes op de werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Dat betekent dat de baan, zolang er een hole gesloten is, niet qualifying zal zijn. Welke hole er wanneer uit ligt, leest u dagelijks op de baanstatus op de homepage van de site. Is er geen melding, ligt er geen hole uit.

2019 09 17 aanleg hoofdleiding

 

 

In het laatste weekend van augustus zijn de finales clubkampioenschappen Matchplay gespeeld. In vier categorieën, te weten Dames, Heren, Dames Senioren en Heren Senioren, is gestreden om wie zich clubkampioen Matchplay 2019 Amelisweerd mag noemen met vermelding van de namen op de borden van de eregalerij en wisselschalen. Naast de eeuwige roem kregen de winnaars en de runner ups dit keer bij de prijsuitreiking uit handen van Karel Baas, onze voorzitter, een uitzonderlijk mooi stukje keramiek  Speciaal voor deze wedstrijd gemaakt door Annemarie Verspoor. 

In de categorie Dames Senioren mocht Annemarie Guise de hoofdprijs in ontvangst nemen. Zij moest daarvoor wel even Monica Klink verslaan. Het lukte Annemarie pas op hole 17 om deze outsider, die in de rondes daarvoor reeds enkele gerenommeerde dames had verslagen, er definitief onder te krijgen. Bij de Heren Senioren was de strijd niet minder enerverend. Pas op hole 18 werd beslist wie de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen. Was het Rob Boogaard, de vaste caddie van Chris Versteegh, die uiteindelijk de doorslag heeft gegeven of gewoon de kwaliteiten van Chris zelf? We zullen het nooit weten, maar wel dat Chris Versteegh wederom met de bloemen naar huis is gegaan. Bas Buijzen werd eervol tweede. Wellicht een suggestie om volgend jaar ook een caddie mee te nemen? Bij de Dames werd de spannende strijd uiteindelijk pas op hole 19 beslist. Daarvoor moesten wel even twee niets vermoedende twilight greenfee-ers op hole 1 door de wedstrijdleiding uit de baan gehaald worden om plaats te maken voor onze kanjers Giulia van den Berg en Floor Sinke. Het was een dubbeltje op zijn kant, maar Floor was dit keer de gelukkige. Zij toonde daarmee aan dat vier maanden geen clubs aanraken soms ook best goed kan uitpakken. Bij de Heren ging de finale uiteindelijk om Daan Jenken en Paul Remarque. Is Daan inmiddels een ervaren finalist, voor Paul was het de eerste keer dat hij volop in de schijnwerpers stond. De uitspraak achteraf van Paul: “ Ik ben blij dat ik hole 17 heb gehaald”,  tekent dan ook de bescheidenheid van deze talentvolle speler. Insiders zijn van mening dat hij zichzelf daarmee tekort doet. Neemt niet weg dat Daan Jenken de terechte winnaar is. Daan heeft zich de afgelopen jaren immers al bewezen als een van de toppers van Amelisweerd.

Het was al bij al een mooi toernooi met alleen maar terechte winnaars. De organisatie verliep vlekkeloos, de greenkeepers hebben perfect werk afgeleverd en de catering was weer als vanouds prima verzorgd. Het volop aanwezige publiek heeft nog lang nagenoten in een heerlijk zonnetje. Bijgaande foto’s van Anke van Dort getuigen daarvan.

WeCo Clubkampioenschappen

Anke van Dort, Pieter Dingjan en Herman Mittendorff

Een bekend gezicht voor alle leden is dat van Herman, onze ‘klusjesman’, die altijd vrolijk en met een vriendelijk woord voor een ieder klaar stond. Herman bereikt vrijdag zijn pensioengerechtigde leeftijd en gaat Amelisweerd verlaten. Het team zwaait Herman donderdag met een gezellige afscheidsborrel uit.

Wilt u ook Herman bedanken? Op het secretariaat ligt vanaf maandag een grote kaart waar u een persoonlijke wens op kunt schrijven. We zullen de kaart donderdagmiddag op de borrel aan Herman geven.

herman

Ter versterking van het team van onze Golf Academy zoeken wij per direct een nieuwe Golfprofessional (A/B). Lees hier verder!

Kom gezellig genieten van zomerse golfdagen op Amelisweerd.

Op doordeweekse dagen vanaf 16.00 uur speel je 18 holes voor € 45,- en 9 holes voor € 25,-.

In de weekenden kun je een uurtje eerder starten tegen een toeslag van € 5,-.

De aanbieding is geldig vanaf zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september 2019.

Voor reserveringen: 030-2546648 of maak een boeking via de website.

golfbaan amelisweerd 5

Ons clublid Frank Peters komt namens Nederland uit op de World Transplant Games. Lees hier meer.

Schrijf u in voor de Amelisweerd nieuwsbrief.