Op zaterdag 21 april en zondag 22 april a.s. organiseren alle Nederlandse Golfbanen de OPEN GOLFDAG.

De evenementencommissie van Amelisweerd organiseert, in samenwerking met het secretariaat en de Golf Academy Amelisweerd op zaterdag 21 april a.s. van 11.00 – 16.00 uur de Open Golfdag.

De golfsport trekt tijdens de Open Dagen jaarlijks duizenden nieuwsgierigen mensen aan. Mensen willen ervaren hoe leuk het is om een golfbal voor het eerst weg te slaan.
Tijdens de Open Golfdag op 21 april a.s. zet Amelisweerd, de deuren weer open voor iedereen die de golfsport een keer kosteloos wil uitproberen.

De golfclinics op de drivingrange zijn zeer populair en interessant voor nieuwkomers om hun eerste chip, putt of swing uit te proberen.

Via de verschillende media, maar ook via onze eigen leden, worden mensen uitgenodigd kennis te maken met de golfsport.
Om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan deze dag hebben wij een poster (download hier) die overal opgehangen kan worden in jouw stad/dorp, bij de supermarkt, voor je raam, enz.

Voor de diverse taken (gastvrouw/heer, mensen begeleiden naar de pro’s, met buggy de baan in e.d.) zoeken wij nog vrijwilligers.

Onder heel veel dank graag per mail opgeven bij Madeleine Knipscheer, of bij het secretariaat.

Tot Amelisweerd,

Elles Dingjan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Tineke van Scherpenzeel
Madeleine Knipscheer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GDlogo2018WEBSITE 21

Schrijf u in voor de Amelisweerd nieuwsbrief.