Inlooplessen hcp 36

Heb je onlangs of wellicht in een ver verleden je handicap of GVB behaald en wil je nu echt eens beter spelen. Doe dan mee met de Naar handicap 36 lessen. In deze lessen zullen de pro's van Golfschool Amelisweerd je de technieken en vaardigheden aanleren die nodig zijn om naar 36 toe te gaan. Vaak hoeft de techniek niet altijd beter te worden maar is het consistent toepassen van je beste schoten in de baan een punt waar veel winst te behalen valt. Dit zullen we natuurlijk veelvuldig oefenen in de baan. Daar moet het tenslotte gebeuren.
Wekelijks zijn er 4 groepslessen. Met deelname aan de cursus heb je toegang tot al deze lessen. Per les kunnen er maximaal 10 deelnemers aanmelden.

 

De lessen worden gegeven op de volgende tijden:

Egbert: Dinsdag van 10.00-11.00 uur
Marieke: Woensdag van 17.30-18.30 uur
Peter: Zaterdag van 11.00-12.00 uur
David: Donderdag van 18.00-19.00 uur

 
Aantal cursisten: maximaal 10 personen per les. 

Kledingadvies: Vrijetijdskleding waarin u makkelijk kunt bewegen, sportschoenen met profiel (geen voetbalschoenen) of natuurlijk golfschoenen.

Golfmateriaal: Voor deze cursus gaan wij ervan uit dat u in het bezit bent van uw eigen golfset. Heeft u nog geen set en wilt u hier graag over geadviseerd worden? Onze golfprofessionals helpen u graag.

Tarief: €329,- per persoon.

Data: Wekelijks worden er meerdere lessen aangeboden, op diverse tijdstippen. U mag zo vaak deelnemen als u wilt.

Wilt u zich aanmelden voor deze lessenreeks, kunt u dat doen door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Daarna kunt u zich inschrijven voor de lessen waaraan u deel wilt nemen. Uw golfprofessional helpt u graag met het inplannen van deze lessen.

Schrijf u in voor de Amelisweerd nieuwsbrief.