Bent u al in het bezit van handicap 54, maar wilt u graag beter gaan spelen? Wij bieden een  serie leuke en leerzame inlooplessen, waarbij we in groepjes aan de slag gaan om de vaardigheden te verbeteren en de handicap te verlagen.

In de maanden april, mei en juni zijn er wekelijks 4 lessen. Na aanmelding krijgt u toegang tot alle lessen en gaan we samen aan de slag. Putten, chippen, pitchen, bunker en swing zullen veelvuldig behandeld worden. Ook het slim en effectief spelen in de baan is een belangrijk onderdeel van de lessen.

De lestijden zijn als volgt ingedeeld:

Maandag van 12.30-13.30 uur met golfprofessional Egbert Nieboer.
Dinsdag van 18.00-19.00 met golfprofessional Edward de Jong.
Donderdag van 11.00-12.00 uur met golfprofessional Mette Hageman.
Zaterdag van 11.00-12.00 uur met golfprofessional Peter Cantrell.

Aantal cursisten: maximaal 10 personen per les. 

Kledingadvies: Vrijetijdskleding waarin u makkelijk kunt bewegen, sportschoenen met profiel (geen voetbalschoenen) of natuurlijk golfschoenen.

Golfmateriaal: Voor deze cursus gaan wij ervan uit dat u in het bezit bent van uw eigen golfset. Heeft u nog geen set en wilt u hier graag over geadviseerd worden? Onze golfprofessionals helpen u graag.

Tarief: €139,00 per persoon.

Data: Wekelijks worden er meerdere lessen aangeboden, op diverse tijdstippen. U mag zo vaak deelnemen als u wilt.

Wilt u zich aanmelden voor deze lessenreeks, kunt u dat doen door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Daarna kunt u zich inschrijven voor de lessen waaraan u deel wilt nemen. Uw golfprofessional helpt u graag met het inplannen van deze lessen.

Schrijf u in voor de Amelisweerd nieuwsbrief.