Ter vervanging van onze huidige hoofdgreenkeeper zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdgreenkeeper die verantwoordelijk is voor het onderhoud van onze golfbaan, de aansturing van het greenkeepers team en de beschikbare budgetten.

Jij bent bewust bezig met duurzaam golfbaanonderhoud. Je bent enthousiast, gedreven en streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit van het onderhoud van onze golfbaan. Het onderhoud van onze baan voeren wij in eigen beheer uit.  Je hebt een cruciale rol bij de uitvoering, begeleiding, advisering en controle van de werkzaamheden op de baan, waarbij je planmatig te werk gaat. Je communiceert uitstekend met de manager, de baan commissie en de leden.

Wij bieden

· een marktconform salaris· goede arbeidsvoorwaarden· een hele mooie werkplek, centraal in het land

Wij vragen

· afgeronde opleiding als Hoofdgreenkeeper· minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Hoofdgreenkeeper· kan budgetten en onderhoudsplanningen opstellen en er op sturen· goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden· flexibele instelling ten aanzien van je werktijden, ook in het weekend· proactief· affiniteit met (maai)machines· kennis van Microsoft Office (Outlook, Word, Excel) en is gewend te werken met een beheerssysteem (vb EMS)· oog voor kleine kwaliteit (schoon en heel)· hands-on mentaliteit· minimaal rijbewijs B· woonachtig in de omgeving Utrecht

Je kunt tot 15 oktober 2019 reageren op deze vacature per email aan Jacintha Verkerk, Golfbaan Manager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Schrijf u in voor de Amelisweerd nieuwsbrief.