Wij zijn de Herenselectie

img 7101

Met het nieuwe golfseizoen voor de deur is het een mooi moment om jullie, mede-Amelisweerders, een update te geven. Wij zijn namelijk alweer 4 maanden geleden begonnen met wekelijkse trainingen en de voorbereidingen op het seizoen 2020 zijn nu in volle gang. Met 14 gemotiveerde mannen zijn we de winter ingegaan en hebben we met koude handjes aan de techniek geschaafd. In de laatste maanden voor de competitie worden de trainingen meer resultaatgericht, competitief en gaat er meer aandacht naar het korte spel. De groepstrainingen verzorgen wij zelf, de golfacademy Amelisweerd helpt ons individueel op technisch gebied. Op woensdagavond en in het weekend staan we op de range of putting green. Mocht je iets willen weten over onze plannen voor komend seizoen, vraag het gerust.

De doelstelling dit jaar is eensgezind en duidelijk: Heren 1 en heren 2 kampioen en daarna promoveren. We willen graag 2 teams in de hoofdklasse en we zien kansen!

Stefan Heeshakkers, hij ontpopte zich vorig seizoen tot 1e speler van de club, heeft ons helaas verlaten voor De Pan. Maar we hebben ook goed transfernieuws. Arnout van Linde (hcp. 1), een bekende naam in de Utrechtse golfwereld. Hij was vaak onze tegenstander op Kromme Rijn en komt dit jaar ons 1e team versterken.

 

Heren 1:

Heren 2

Reserve

Eelco Westerveld
Arnout van der Linde
Kai Leider
Bob Benard
Roderik Jager
Daan Jenken

Paul Remarque
Peter van Weel
Laurens Hanckmann
Erwin Sturkenboom
Peter Oosterhuis
Rogier de Snoo

Robert Moerland
Yentl van Krimpen

 

 

 

 

De afgelopen jaren hebben we jullie niet op de hoogte gehouden van onze plannen, resultaten en overwinningen. Dat doen we dit jaar wel. We vinden het namelijk heel leuk om jullie steun te krijgen en de golfclub wat extra met elkaar te verbinden. Zo zullen wij jullie via Instagram (@selectieamelisweerd), de Amelisweerd website en per mail (als je wilt) op de hoogte houden van de competitie en laatste ontwikkelingen. We hopen jullie dan te zien als supporter bij één van onze wedstrijden. Beide teams spelen 1x in de buurt. Heren 2 speelt 5 april op De Pan en heren 1 26 april op Anderstein.

Om het clubgevoel in onze jacht naar promotie te versterken treden we komende jaren aan in rode Amelisweerd polo. 5 april mogen we eindelijk los. Vanaf nu staan er wekelijks trainingen of wedstrijden op het programma. Het weekend voor de competitie gaan we naar Texel voor een intensief trainingsweekend.

Na het wegvallen van de nodige begeleiding en budgetten in 2020 zoeken wij sponsoren om beter te kunnen trainen en iets minder kosten zelf te hoeven dragen. We zetten ons echter ook graag in om wat terug te doen voor onze vrienden. We vragen jullie om ‘vriend van de herenselectie’ te worden. Klik hier voor meer informatie.

Tot op de baan!

Daan, Eelco, Arnout, Bob, Kai, Roderik, Peter W, Laurens, Paul, Rogier, Peter O, Erwin, Robert en Yentl


img 7112 1img 7112 1img 0316 copyimg 1223

img 1223