De Par3-commissie organiseerde op 11, 17 en 31 augustus weer wedstrijden op de Par3-baan.

 

par3 copy

 

Op 11 augustus werd met 13 deelnemers Texas Scramble gespeeld. De drie commissieleden deden ook

mee. De drie beste teams vielen in de prijzen en toevallig zaten daar alle drie de commissieleden in. Louis Debets met Harm, Syranos Tjee met Jan en Steve Lane met Frank.

 

par3 2 copy copy

 

Op 17 augustus werd met 18 deelnemers ook Texas Scramble gespeeld. Winnaars waren Steve Lane, Loeke van der Sandt en Hans van ‘t Hoofd. Zij hadden allen 54 slagen nodig. De Neary op hole 9 werd gewonnen door Steve Lane.

par3 3

 

par3 4

 

Op 31 augustus Four-Ball Better-Ball. In teams van twee werd gespeeld. Het team van Hans van ’t Hoofd en Tom Gibcus eindigde als derde met 64 punten. Tweede werd het team van Erik van Rijn van Alkemade en Frank met 60 punten. Absolute topper was het team van Lidy de Groot en Jan, zij behaalden 59 punten. De Neary op hole 3 ging naar Frank, maar omdat de commissie buiten mededingen meedoet, werd de prijs verloot. Ellie Brundel, die voor het eerst meedeed, was de gelukkige.

 

par3 5

Na nog wat gezellig nagezeten op het terras ging iedereen weer huiswaarts.

par3 6

 

De Par3-commissie organiseert in september nog twee wedstrijden, op 7 en 28 september.

Startijd is steeds op 13.00 uur.

Je kunt inschrijven tot drie dagen van tevoren. Via de wedstrijdkalender op de site van Amelisweerd (Egolf) of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Par3-commissie:

Harm Schopman

Jan Kwint Frank Maessen