Mogelijk heeft u de borden al langs te weg zien staan. De Mereveldseweg wordt een fietsstraat waar auto’s te gast zijn en wordt daarom voorzien van rood asfalt. Deze werkzaamheden worden in meerdere fases uitgevoerd. Van sommige fases zullen wij meer hinder ervaren dan van andere.

De werkzaamheden starten 1 maart en zijn na verwachting half juni volledig afgerond.

Fase 3 van start! 
Donderdag 21 april gaat Fase 3 van start en naar verwachting rond 13 mei afgerond zijn, waarbij de bermen nog wel afgewerkt moeten worden. In deze fase wordt gewerkt vanaf het hek van de golfbaan tot de kruising bij het spoor. 

Fase 3 is de fase waarvan wij naar verwachting de meeste hinder zullen ondervinden, aangezien dit het deel vanaf ons hek tot het spoor behelst. Wij zijn dan te bereiken via de Marsdijk en de andere kant van de Mereveldseweg. Vanaf de Koningsweg rijdt u verder rechtdoor en bij restaurant Vroeg slaat u rechtsaf. U volgt hier de omleidingsborden. Via de entree van evenementenlocatie Boerderij Mereveld kunt u doorsteken naar onze parkeerplaats. Houd rekening met een extra reistijd van ruim 10 minuten. 

Maakt u alstublieft zoveel mogelijk gebruik van onze eigen parkeerplaats. Let hierbij op dat u binnen de vakken parkeert, zodat met de beperkte ruimte hier zoveel mogelijk auto's kunnen parkeren.  Indien deze vol is, kunt u ook bij Boerderij Mereveld parkeren. 

Fase 4 is de laatste fase en betreft het opnieuw asfalteren van de spoorwegovergang tot de Koningsweg. Dit wordt gecombineerd met onderhoud van ProRail, waardoor de treinen in het weekend van 4 juni niet zullen rijden. Op vrijdag 3 juni vanaf 18:00 uur is Golfbaan Amelisweerd niet te bereiken via de Koningsweg maar via de omleiding over de Marsdijk, dit zal duren tot zaterdag 4 juni 18:00 uur.

Mogelijk ondervinden wij gedurende deze periode geluidshinder van de werkzaamheden.
De fietsroutes en omleidingsroutes voor automobilisten worden met borden aangegeven. Hierop worden wij als golfbaan ook specifiek vermeld.

 Klik hier voor het wijkbericht van de gemeente Utrecht
Klik hier voor de omleidingsplattegrond Fase 1
Klik hier voor de omleidingsplattegrond Fase 2 en 3